SRB-BIH

Osmani “pogađa” LDK u Prizrenu, drži govor veteranima i omladini ove stranke

Vjosa Osmani nastavlja svoju političku aktivnost, pripremajući se za vanredne izbore koji se trebaju održati u februaru. Nakon objavljivanja slogana i logotipa svoje liste, Osmani je danas otišla na sastanak sa veteranima i mladima iz LDK-a a njen glavni saradnik, Hadži Avdyli, objavio je fotografije sa ove posete koju je Osmani obavila u Prizrenu, rekavši da je interes za prisustvo ljudi bio veliki.

“Osmani. Iako je bilo pojedinačnih pozivnica, interes je bio toliki da je zbog pravila AntiKovida trebalo održati 2 sastanka sa 50 učesnika i neke manje sastanke grupa. Sastali smo se sa strukturom veterana ogranka LDK-a koji se ODVAJU živjeti promjenu”, napisala je.
Avdyli nije naznačio da li su se učesnici pridružili Vjosi Osmani, da bi konačno napustili LDK.

Prizren je imao čast da ga poseti aktuelna predsednica Vjosa Osmani. Iako je bilo pojedinačnih pozivnica, interes je bio toliki da je zbog pravila AntiKovida trebalo održati 2 sastanka sa 50 učesnika i neke manje sastanke grupa. Susreli smo se sa strukturom veterana ogranka LDK-a koji se USUĐUJU da dovedu do promena. Drugi sastanak bio je s mladim koji su se usudili, koji će se, kako bi vratili nadu u zemlju, USUDITI da se uključe u politički koncept održavanja svoje riječi. Hvala svima što ste nam vjerovali da ne otuđujemo vaš glas. Nastavljamo …