Osmani për Shpellën e Gadimes: Një atraksion i jashtëzakonshëm

Presidentja e Kosovës e ka fituar Shpellën e Gadimes, ku ka thënë se është një atraksion i jashtëzakonshëm.

Ajo ka thënë se nuk duhet të humbet vizita në të.

“Shpella e Gadimes – një atraksion i jashtëzakonshëm natyror dhe një nga mrekullitë e shumta në Kosovë. Nëse jeni në Kosovë, mos e humbisni. Është një gjë që duhet parë”, ka shkruar ajo në platformën “X”, të martën.

Go to TOP