Kombëtare

Osmani në fshatrat e Mitrovicës: Mobilizohuni për ndryshimin e 6 tetorit

Këtë fundjavë, kandidatja e LDK-së për Kryeministre, Dr. Vjosa Osmani e përmbylli me takime në Shalë të Bajgorës, Kqiq të Madh dhe në vendlindjen e babait të saj, në Zhabar.

Dr. Osmani kërkoi që entuziazmi i këtyre takimeve, të kthehet në mobilizim masiv qytetar për ndryshimin e madh të cilin mund ta sjell vetëm LDK-ja me Kryeministre, Vjosa Osmanin.

“Jam shumë e lumtur që Mitrovicasit janë shumë të vetëdijshëm për adresën në të cilën do ta dërgojnë besimin e tyre, më 6 tetor, e ajo është Lidhja Demokratike e Kosovës”, ka thënë Dr. Osmani gjatë këtyre takimeve. /Kosova.info/