Rajoni

Osmani: Mund të ketë përpjekje nga Bullgaria që të shfrytëzojë presionin në të cilën gjendemi

Zv. kryeministri Bujar Osmani sonte për televizionin “Telma” i komentoi deklaratat e fundit që vijnë nga Bullgaria dhe duke përmendur linja të reja të kuqe dhe kushte.

Osmani tha se mund të ketë përpjekje për të shfrytëzuar presionin mbi të cilën ndodhet Maqedonia për tu marrë vendime për disa çështje.E SPONSORUAR

MËSO MË SHUMË

“Nuk pres që të ketë një ndryshim në mbështetjen e Bullgarisë për hapjen e negociatave me Maqedoninë. Sigurisht, përpjekjet për presion do të përfshihen në kornizën e negociatave. Një pjesë e këtij diskutimi është nxitur nga presioni i opozitës në Bullgari. Unë besoj se marrëdhëniet midis dy vendeve mund të thithin kërkesa të tilla. Mund të ketë përpjekje për të përdorur këtë presion që ne jemi nën për të marrë vendime për çështje të caktuara më shpejt”, tha Osmani./Telegrafi/

Shfaq më shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published.