Rajoni

Osmani: Është në dëm të shqiptarëve koalicioni i Besës dhe LSDM –Së

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani nga selia e BDI-së në Çair ka komentuar koalicionin parazgjedhor në mes LSDM-së dhe Lëvizjes Besa.

Osmani tha se shkrirja e Lëvizjes Besa në koalicionin e LSDM-së është e dëmshme për shqiptarët në vend.

Ndërsa si përgjigje për këtë, Kasami tha se “Lëvizja Besa është partia e vetme shqiptare autonome, autoktone dhe autentike, që punon në të mirë të shqiptarëve”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.