KULTURË

Oscars gjatë vitit 2021 – do të kërkohen testet për COVID-19 dhe matje e temperaturës

Mbrëmja e “Oscars” do të mbahet këtë të diel në mënyre më ndryshe si çdo herë më parë.

Këtë vit, seria do të përshtatet me kërkesat e pandemisë coronavirus, duke u respektuar distanca, shkruan Daily Mail.

Për të nënvizuar ndryshimet për shkak të krizës globale, nuk do të ketë mikpritës, audiencë dhe maska ​​fytyre për të nominuarit që marrin pjesë në ceremoni

Po ashtu do të ketë edhe testime të COVID-19 si dhe kontrolle të temperaturës.

Ndërkohë prezantuesit Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon dhe Zendaya janë siguruar – teka nuk u lejohet të sjellin mysafirë.

Do të ketë vetëm rreth 170 të pranishëm, që është shumë më pak se 3,000 që morën pjesë normalisht para pandemisë.

Në mënyrë që të zvogëlojnë rreziqet, të pranishmëve u është kërkuar të kalojnë në vendet e mbushura me njerëz si palestra ose restorante për 10 ditët para ceremonisë.