Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Organizohet turneu “TOP 8” për U17

Me 7 tetor, duke filluar nga ora 10:00 në Ferizaj është paraparë të organizohet turneu “TOP 8” U17 më të mirë të Kosovës për vitin 2023.

U17 meshkuj te nominuar dhe të ftuar të marrin pjese në këtë garë prestigjioze janë:

NrEmriVitiKlubiPikë
1Arti Karabaxhaku2008Kpp Shkolla Prizreni570
2Adriatik Maloku2007Kpp Gani Maloku470
3Anes Behluli2007Kpp Ahmet Hoxha MK430
4Shaban Peza2007Kpp Lidhja e Prizrenit270
5Ron Kolloni2008Kpp Lidhja e Prizrenit250
6Erjon Reka2007Kpp Ahmet Hoxha MK220
7Eris Prokupla2008Kpp Vushtrria200
8Andi Jonuzi2006Kpp Vushtrria190
REZERVAT
NrEmri e mbiemriVitiKlubiPikë
1Endri Reka2007Kpp Ahmet Hoxha MK190
2Akil Mahmuti2008Kpp Lidhja e Prizrenit160
3Enes Domaniku2007Kpp Prishtina140
4Resul Smaili2011Kpp Sharri140

U17 femra te nominuara dhe të ftuara të marrin pjese në këtë garë prestigjioze janë:

NrEmri e mbiemriVitiKlubiPikë
1Lenë Osmani2006Kpp Lidhja e prizrenit700
2Taibe Ruli2008Kpp Lidhja e prizrenit500
3Ajola Behluli2009Kpp Ahmet Hoxha MK370
4Tana Çitaku2008Kpp Prishtina F310
5Anila Hyseni2006Kpp Gani Maloku290
6Elsa Behluli2008Kpp Ahmet Hoxha MK270
7Jona Hashani2009Kpp Ahmet Hoxha F220
8Maxhire Sojeva2010Kpp Ahmet Hoxha MK160
REZERVAT
NrEmri e mbiemriVitiKlubiPikë
1Alara Sisko2011Kpp KVPP Prizreni120
2Donika Dema2009Kpp Peja F120
3Tuana Cerkini2010Kpp Ahmet Hoxha MK120
4Hana Shamolli2008Kpp Gani Maloku100

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre për TOP 8 U17 më së largu deri më 5 tetor në ora 16:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

Garat do të zhvillohen secili me secilin, shorti do të hidhet nga komisioni i garave. /Kosova.info/

Go to TOP