Kosova

Organizatorët: Të protestojmë deri në lirim e të gjithë grupit Kumanova

Organizatoret e Shoqatës Çamëria do të organizojnë një protestë nesër në sheshi ”Skënderbeu”, në Prishtinë, kjo protestë ka për qëllim të protestoj deri në lirimin grupit Kumanova që janë të dënuar nga një Gjykatë në Maqedoninë e Veriut në vitin 2015.

Protesta do të mbahet me 16 dhe 17 maj 2019 në ora 11:00 në Prishtinë

Postimi i plotë:

Shoqata Cameria Kosove

PROTESTË

Ftojmë gjithë bashkëvendësit të marrin pjesë në protestën paqësore që është organizuar në sheshin “Skenderbeu” në Prishtinë me datën 16 dhe 17 Maj 2019 në ora 11:00 
Protestë 48 orësh në mbrojtjen djemve tonë të UÇK-së në rastin e tradhtisë së Kumanovës. Sot, vëllezërit tonë vuajnë padrejtësisht burgun e Maqedonisë me vendime arbitrare dhe dënime të jashtëzakonshme pa asnjë lloj mbrojtje. Në shenjë përkrahje ndaj familjes Grupit të Kumanovës ata vëllezërit ton kanë gjykimin e shkalles të dytë ti tregojmë gjithë sllavo -maqedonasve se nuk janë vetëm përndryshe dot e bëjmë protestë edhe në kufirin e Bllacës dhe nuk do të lejojmë as një produkt i sllavo – maqedonasve dej lirimin e djemve tonë

Pjesëmarrja juaj nderon Familjen e të BURGOSURVE NË RASTIN KUMANOVA

Shpërndaje edhe ti

Fotografia e Shoqata Cameria Kosove
Fotografia e Shoqata Cameria Kosove