SPORT

Orari i ndeshjeve të Juventusit në Grupin H në Champions League

Fati i goglave vendosi që Juventusi do të përballet në një grup  jo të lehtë në Champion League.

UEFA ka publikuar edhe orarin e ndeshjeve të skuadrës së re të Cristiano Ronaldosdo të përballet me Manchester United, Valencia dhe Young Boys në Grupin H të Ligës së Kampionëve.

19 shtator

Valencia-Juventus ora 21

2 tetor

Juventus-Young Boys ora 18.55

23 tetor

Manchester United-Juventus ora 21

7 nëntor

Juventus-Manchester United ora 21

27 nëntor

Juventus-Valencia ora 21

12 dhjetor

Young Boys-Juventus ora 21