Olta i ngriti “kurth” Luizit në tualet? A do të ketë zarf të zi

Olta ka tentuar të përsërisë skenarin e Luizit i cili futi në tualet Kristin dhe Armaldon.

Aktorja kërkoi nga ai që të futej në tualet, pasi do t’i tregonte diçka. Por Luizi nuk bëri kështu.

Ai qëndroi jashtë por gjithsesi dëgjoi atë çka Olta i tha. ‘Super ide’ i tha Olta e cila del më pas nga tualeti duke qeshur, ndërsa Luizi largohet i heshtur.

Nuk dihet nëse kjo ka qenë një strategji e Oltës për të përsëritur skenarin e Luizit, teksa futi në tuale, Kristin dhe Maestron, apo Olta realisht ka dashur ti thotë një gjë tërësisht sekrete. Nuk dihet nëse për këtë situatë do ketë zarf të zi.

Go to TOP