Kombëtare

Nxirret e gjallë nga rrënojat një e moshuar në Durrës

Një e moshuar sapo është shpëtuar në pallatin e rrëzuar ne Durrës.
termet2
termet3
termet1
termet
Dy trupa pajetë janë njerrë nga rrënojat e Vila Palma në Durrës.

Ministria konfirmoi më herët kater viktima. Një në Kurbin, dy në Thumanë dhe një viktimë tjetër po në Durrës

“Nxirren dy trupa te pajete nga rrenojat te vila Palma ne Durres”, thuhet ne informacionin zyrtar te ministrise se Mbrojtjes.

99605964-89c5-49b3-927a-7ef0860b885b
Trupi i pajete
Pallatii shembur ne Durres (1)
Pallatii shembur ne Durres (6)
Pallatii shembur ne Durres (5)
Pallatii shembur ne Durres (4)
Pallatii shembur ne Durres (3)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.