Kombëtare

Nxirren nga shtëpia pesë trupat e pajetë të tragjedisë në Gjilan

Policia e Kosovës ka nxjerrë nga shtëpia pesë viktimat e familjes Bllaca në Gjilan.

Në këtë tragjedi, sot rreth orës 13:00, zyrtarja policore Valdete Bllaca, ka vrarë katër persona – anëtarë të familjes së saj, prindërit dhe dy vëllezërit e saj, dhe në fund e njëjta ka kryer vetëvrasje.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483