Kombëtare

Nushi sqaron pikat e Pakos Ekonomike Emergjente

Nënkryetari i Prishtinës, Muhedin Nushi, ka sqaruar në detaje 14 pikat e Pakos Ekonomike Emergjente, e cila është punuar për t’u ndihmuar institucionet shëndetësore dhe bizneset në kohën e pandemisë COVID-19.

Në këtë intervistë për emisionin “038”, Nushi flet edhe për mënyrën e funksionimit të kryeqytetit si i izoluar për shkak të përhapjes së këtij virusi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.