Kosova

Nura: Jemi duke e shqyrtuar daljen nga koalicioni me LDK-në në nivelin lokal

Kryetari i degës së AAK-së në Viti, Faruk Nura, ka deklaruar se janë duke e shqyrtuar daljen nga koalicioni me LDK-në në qeverisjen komunale në Viti, transmeton Plus TV.

Sipas kryetarit të AAK-së Nura, ky vendim do të merret pasi nuk është duke u respektuar marrëveshja e koalicionit mes AAK-së dhe LDK-së në Viti.

“Jemi në shqyrtim të vendimit për dalje nga koalicioni qeverisës në nivelin lokal, pasi kryetari i LDK-së Sokol Haliti nuk është duke e respektuar marrëveshjen e koalicionit të nënshkruar mes dy subjekteve”, ka thënë Nura.

Nura gjithashtu ka deklaruar se vendimi për dalje nga koalicioni do të merret shumë shpejtë, nëse nuk ka reflektim nga partneri i koalicionit në përmbushjen e obligimeve që dalin nga marrëveshja e nënshkruar më 23 qershor në mes të AAK-së dhe LDK-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.