Bota

Numri i viktimave me koronavirus në Mbretërinë e Bashkuar shkon në 36,675

Autoritetet britanike kanë regjistruar 282 vdekje të reja me koronavirus në Mbretërinë e Bashkuar.

Të dhënat nga Departamenti për Shëndet dhe Kujdes Shoqëror kanë thënë se shifrat deri në mëngjesin e së shtunës tregojnë për 36,675 viktima të lidhura me sëmundjen Covid-19, që shkakton koronavirusi.

Teksa ka prezantuar të reja e fundit, Sekretari britanik i Transportit, Grant Shapps ka thënë: Kjo nuk është vetëm listë e statistikave, mirëpo një përkujtues shkatërrues i mizorisë së koronavirusit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.