Kosova

Numërohen mbi 370 mijë vota, këto janë rezultatet

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri më tani ka numëruar mbi 370 mijë vota.

Bazuar në këto shifra Vetëvendosje renditet e para me 47.94, PDK me 18.49, LDK 13.60 për qind dhe me 8.22 AAK.