SPORT

Nuk po ndalen problemet për Behramin, shkëput kontratën me Sionin

Kontrata midis Valon Behramit dhe FC Sion tani është shkëputur zyrtarisht.

Pasi Ticinez njoftoi këtë të mërkurë, klubi tani ka konfirmuar: ”Valoni ka shprehur keqardhjen e tij që ai nuk mund të sillte potencialin e tij të plotë dhe jo grintën e tij të zakonshme që e sjellë në fushë”.

”Ne jemi mirë. Valoni do të jetë gjithmonë i mirëpritur në Valais. Ky dështim nuk na ndryshon marrëdhëniet. Vlerësova sinqeritetin e Valonit. Ai është viktima e parë e kësaj situate”, ka thënë trajneri i Sion, transmeton lajmi.net.

Vetë lojtari nuk dëshiron të përfundojë karrierën e tij, sipas njoftimit për shtyp të klubit. “Kjo histori e përbashkët filloi mirë. Arsyet e ndryshme kanë çuar në situatën aktuale. Për të devijuar në mënyrën më të mirë, vendosëm së bashku të hartojmë një vijë sot. I uroj klubit dhe stafit më të mirën për vazhdim. Ndjeva që vendimi më i mirë për mua ishte të vazhdoja rrugën time diku tjetër. Dhe kjo pa ndonjë keqardhje”, tha Behrami.

34-vjeçari edhe gjatë ardhjes së tij në muajin gusht nuk ishte shprehur aspak i kënaqur me kushtet që kishte Sion dhe kjo ka çuar që në ndeshjen e fundit, ai të fishkëllehet nga tifozët.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.