Show Biz

Nuk përmbahet Luana, shikoni çka i shkruan Shpatit

Shpat Kasapi gjithmonë është cilësuar si mashkull seksi dhe shumë tërheqës nga estrada shqiptare.

Paraqitja e tij bën që të gjitha vajzat të “shkrihen” pas tij. Ai jo vetëm me zërin por mbi të gjitha me paraqitjen e tij skenike lë shumë për tu dëshiruar.

Ai së fundmi ishte pjesë e emisionit “Shiko kush Luan”, të Luana Vjollcës që i çmendi vajzat menjëherë pas thirrjes së emrit të tij.

Në një fotografi që ka publikuar Shpati nga emisioni “Shiko kush Luan”, nuk munguan komentet e shumta e në mesin e tyre ishte edhe vetë Luana ajo që i komentoi: “Yll”. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.