Show Biz

Nuk përmbahet Eduardi, ia shpreh dashurinë publikisht Arbanës

Arbana Osmani pas ndarjes nga bashkëshorti i saj u fol se është në lidhje të re dashurie, shkruan Kosova.info.

Nuk shkoi shumë kohë dhe u zbulua se fatlumi është regjisori Eduard Grishaj.

Edhe pse në fillim u bë përpjekje e madhe nga dyshja për të mos dalë të zbuluar më nuk po ndodh një gjë e tillë.

Ata nuk fshehen më dhe lënë komente shumë tek njëri-tjetri.

Eduardit dhe Arbana i komentojnë njëri tjetrit pothuajse në cdo fotografi.

E komenti i fundit i Eduardit është shumë i ëmbël: