Kombëtare

Nuk ndalen tërmetet në Shqipëri

Gjatë natës deri në orët e para të mëngjesit të sotëm në Shqipëri janë regjistruar disa lëkundje. IGJEUM ka nxjerr të dhënat dhe nga to shihen lëkundjet që janë regjistruar natën dhe si ka lëvizur magnituda.

Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit janë regjistruar 5 lëkundje me magnitudë të vogël.

Lëkundja e fundit e regjistruar për datën 9 dhjetor është e ores 05:41 me epiqendër Gjirin e Lalzit, me thellësi 7 km dhe me magnitudë 2.1.

Ndërsa lëkundja me magnitudë më të lartë, 3.9 u regjistrua në orën 05:29 me epiqendër në Shetaj, Kepi i Rodinit dhe thellësi 31 km.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.