Love & Sex

Nuk janë të vështira për t’u kuptuar/ Këto janë 7 sinjalet që tregojnë se ajo do të bëjë seks me ty

Mendoni që ajo ju ka qejf, nëse pretendoni të kaloni një nivel tjetër me dikë, ju duhet të arrini të kuptoni sjelljet e saj si fillim, sepse lëvizjet dhe sjellja e saj janë të mbushura me sekrete.

Nga ky moment e tutje mos e pranoni faktin se femrat janë të vështira për tu kuptuar, sipas CNN femrat  e kanë shumë të vështirë të fshehin dëshirat dhe instinktet që lindin nga epshi seksual.

 Ka disa shenja të cilat na tregojnë se femrat janë të gatshme të bëjnë gjithçka,  madje ekzistojnë sinjale, të cilat na tregojnë se ato janë gati të na futen në dhomën e gjumit, ose të na ftojnë në dhomën e gjumit.

1. Shikon gjithandej dhe këdo: Kjo është pjesa më e ndërlikuar. Armatosuni me buzëqeshjen tuaj vrasëse dhe vetëbesimin. Nëse sytë e saj nuk janë kurrë të fokusuar në një vend ndërsa qëndron në tavolinë përballë me mikeshat, përkundrazi, hera-herës ju shikon: Kjo do të thotë se është e interesuar.

2. Flirton me këdo që e shikon: Duhet të tregoheni të vëmendshëm me përgjigjet që i jep një djali. I buzëqesh të gjithë atyre që e ngacmojnë, flirton? Këto janë shenja, merrini seriozisht.

3. Prekja e flokëve me sensualitet: i të siguroheni që ajo është gati për të kaluar në nivelin tjetër. Po luan me flokët? Nëse po, ti djalë i dashur mund ta kesh një mundësi.

4. Ekspozon veten: A ka treguar shumë lëkurë? Kur ti e shikon ngre pak fustanin. Është e qartë që ka interes për ju.

5. Të prek gjatë gjithë kohës: Nëse kërkon kontakt fizik, të shtrëngon dorën pak më gjatë, të prek bicepsin e krahut. Këto janë të dhëna. Mbathjani të dy, çfarë po prisni?

6. Të zhvesh me sy: Ajo nuk t’i ndan sytë. Të sheh ty, kraharorin, mbase lëviz sytë pak më poshtë. Tani është radha jote të flirtosh me sy. Trego çfarë di të bësh.

7. Të eksiton me buzëqeshjen: Tani që mbaruar së zhveshuri njëri-tjetrin me sy, buzëqeshi. Jo atë buzëqeshjen tënde krenare, por një ftuese. Dhe nëse je me fat, ajo mund të jetë e jotja.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483