“Nuk është turp të kërkosh ndihmë”

Në këtë episod të podkastit Libertas, Albert Selimi, rrëfen luftën e tij me ankthin dhe tejkalimin e tij.

Në një bisedë intime, ai flet për përvoja të rënda emocionale gjatë rritjes, përfshirë bullizimin nga fëmijët e tjerë. “Vizita e parë ka qenë e gjitha me lot, nuk dija nga t’ia nisja”, thotë Alberti teksa kujton momentin kur vendosi të trajtohej te psikiatri.

Sot, kur e ka kaluar këtë sfidë dhe është fokusuar në realizimin e ëndrrës, botimin e një libri për fëmijë, ai u jep kurajë atyre që po përballen me situatë të njëjtë të mos heqin dorë nga trajtimi, teksa i quan “luftëtarë”. /rel/

Go to TOP