Kosova

Nuk e respektojnë urdhrin e policit për ndalje, dy kamionë kalojnë kufirin e Serbisë

Në fshatin Postenje në Leposaviq, në rrugë ilegale kanë hyrë dy kamion dhe në momentin kur policia iu ka dhënë shenjë që të ndalen, të njëjtit nuk e kanë respektuar urdhrin e policisë dhe të njëjtit kanë vazhduar dhe kanë kaluar në kufirin e Serbisë.

Policia ka arritur që të i identifikoj targat e njërit kamion.

Lidhur me rastin është kontaktuar prokurori kujdestar dhe me sugjerimin e tij është iniciuar rasti. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.