Show Biz

Nuk e përballoi dot! Ja çfarë bëri Mozzik pas skandalit me Loredanën

Odiesa e lajmeve lidhur me Loredanën vazhdon të përditësohet minutë pas minuti.

Për të gjithë ju që e keni humbur, ju rikujtojmë se Loredana u arrestua ditën e sotme e më pas u lirua me pretendimin se ka kanosur dhe mashtruar një çift zviceran duke i zhvatur atij rreth një milion franga bashkë me të vëllanë. Loredana dhe vëllai i saj i madh Berati, thuhet se i kanë marrë para shtetases Petra Z. 52 vjeçe dhe bashkëshortit të saj Hans 53 vjeç. Lidhur me këtë ngjarje ende nuk kemi një prononcim zyrtar nga ana e Loredanës.

Ndërkohë që Mozzik ka bërë veprimin e parë!

Me siguri për shkak të presionit të madh dhe vëmendjes që ka marrë kjo ngjarje, ai ka vendosur të bllokojë komentet, duke iu bashkuar vendimit të Loredanës kryer që në orët e para të ditës.

Image