Show Biz

Nora Istrefi imituese “perfekte”

Nora Istrefi mbrëmë lansoi projektin e saj të fundit në duet me MIXEY këngën e quajtur  “Asnji gotë.”Siq duket estrada jonë ka munges të keorografëve pasi që këngëtaret tona realizojn videoklipe copy-paste nga të huajt.

Një këngë mjaftë ritmike ku Nora Istrefi dukej seksi dhe e bukur si gjithmonë.Kënga u mirëpritë mjaftë mirë dhe arriti shumë klikime që nga lansim i saj.

Mirpo sa i përket videoklipit ajo kishte marr sekuenca të shumta nga filmi i njohur “Fllash Dance” të njejtat lëvizje kishte imituar dhe Jennifer Lopez tek kënga “I’m Glad” dhe Geri Halliwell në këngën “It’s raning man”.Radha i erdh edhe Nora Istrefit tani të imitoj nga këto sekuenca vetëm një verzion pak më të avancuar./Kosova.info/

Jennifer Lopez në këngën “I’m Glad”nga min.3.00

Dhe Geri Halliwell në këngën “It’s raning man”
Dhe tek filmi “Fllash Dance” film nga viti 1983.