SPORT

Nokauti për të cilën po flet e gjithë bota, rrallë shihet një i tillë

Luftëtari rus i MMA Vyacheslav Titchin regjistroi një nokaut të rrallë që i gëzoi të gjithë tifozët e këtij sporti.

Ai nokautoi kundërshtarin në raundin e parë, kështu që ky i fundit humbi vetëdijen, por mbeti në këmbë.

Gjyqtari u detyrua ta ndalonte ndeshjen. Ky është një nga nokautet më të shpejta dhe të rralla që ndodhin në MMA.