Life Style - Funny

Një pamje e kamerës së fshehur e një “roje sigurie që rrihte” njerëz pa maskë u bë hit

Një video e një kamera të fshehtë në të cilën një person me uniformë sigurie në një qendër tregtare bën sikur rreh njerëz që nuk mbajnë maskë me shkop ka filluar të shpërndahet në rrjetet sociale.

Një “roje sigurie” në qendër ndalon njerëzit që nuk mbajnë maskë me pyetjen “Ku e keni maskën”? dhe pastaj “i rrah” ata me një shkop.

Pamjet u bënë virale për shkak të reagimeve të njerëzve të tjerë që nuk mbajnë maska ​​vetë, por herët a vonë i vendosin kur të shohin se çfarë po ndodh.

Nuk dihet se ku është bërë regjistrimi, por duke gjykuar nga gjuha e folur, supozohet se ka origjinën në Rusi.

Videoja u shpërnda në Twitter dhe u shikua nga 1.9 milionë njerëz në më pak se 24 orë.

Ju lutem vini re se kjo është një kamera e fshehur, ose një video qesharake, dhe askush nuk u rrah vërtet.