SPORT

Njihuni me stadiumin më të mrekullueshëm në botë, një risi në futboll [VIDEO]

Është 2018 dhe ne jemi të vetëdijshëm se teknologjia ka avancuar shumë dhe nuk ka lënë jashtë edhe futbolin. Këmi parë stadiume të përbërë nga fjala e fundit e teknologjisë por stadiumi i MLS Atlanta United FC dhe Atlanta Falcons e NFL është më i pabesueshmi.

Ai quhet “Stadiumi Mercedes-Benz” dhe ka kushtuar plotë 1.5 miliardë dollarë. E veçanta e këtij stadiumi është se çatia e tij është e lëvizshme dhe mund të hapet dhe të mbyllet sipas dëshirës.

Ky stadium është hapur që 11 muaj më parë, por lëvizja e çatisë së tij u finalizua ditën e sotme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.