Life Style - Funny

Një sekret i rëndësishëm për të kuptuar nëse burri të tradhton

Një grua e cila ka frikë se po e tradhton burri, mund t’i shuajë dyshimet duke u bazuar në një shenjë që nuk mund të aplikohet edhe te gratë tradhtare.

Një studim, pas analizave dhe eksperimenteve të ndryshme, ka zbuluar se meshkujt inteligjentë janë më pak të prirë t’i tradhtojnë partneret.

Hulumtuesit pohojnë se kjo ndodh për shkak se meshkujt e mençur e vlerësojnë më shumë monogaminë sesa meshkujt me inteligjencë më të ulët. Sa më inteligjent që është burri, aq më shumë kjo tregon nëse ai është besnik në lidhjen e tij.

E njëjta gjë nuk mund është e vë rtetë edhe për gratë. Nuk ka ende ndonjë dëshmi se femrat inteligjente janë më pak të prira t’i tradhtojnë burrat.

Vlen të theksohet se studimet e fundit kanë treguar se femrat tradhtojnë po aq shumë sa meshkujt.