Kosova

Një ndër të emëruarit në Bordin e ShSKUK-së aktualisht është këshilltar i Ministrit Vitia (Dokument)

Mirsad Shkreta, dikur kandidat për deputet, tash këshilltar i Ministrit të Shëndetësisë, është emëruar anëtar i Bordit të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës. Vendimi është marrë të premten në mbledhjen e 17-të të Qeverisë së Kosovës.

Qeveria në dorëheqje e ka shkarkuar Bordin e ShSKUK-së dhe menjëherë e ka emëruar të riun. Aty e kanë dërguar Mirsad Shkreten, këshilltar i Ministrit të Shëndetësisë.

Mirsad Shkreta, aktualisht Këshilltar Arben Vitisë, është deleguar në Bord si përfaqësues i Ministrisë së Shëndetësisë.

Shkreta kishte dështuar të bëhej deputet i Parlamentit më 2017 kur kishte marrë vetëm 3 mijë e 387 vota më 2017.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.