Kombëtare

Një i vrarë në Çifllak të Rahovecit

Një 34 vjeçar N.M. nga Çifllaku i Rahovecit është vrarë mes datës 8 dhe 9 maj.

Sipas informacioneve që ka KTV-ja, ai është vrarë diku tjetër dhe më pas është sjellë në oborrin e shtëpisë së tij në fshatin Çifllak.

Lajmin e ka konfirmuar edhe kryeprokurori i Gjakovës Ali Selimaaj. Ai ka thënë se janë njoftuar nga Polica për një rast të tillë, por që detajet ka thënë se nuk mund të jep, pasi ata ka thënë se duhet të merren tek kryeprokurori i Shtetit, për shkak të fuqizimit të Rregullores së re për komunikim me mediat.