Video

Një i çmendur i vetëdijshëm

Në një rrugë të Cincinnati në Shtetet e Bashkuara, ky burrë që shikoni në video tërheq telat mbështetëse të një shtylle elektrike.

Më pas shkon dhe troket në derën e një restoranti dhe kthehet në trotuar duke bërë lëvizje të të çuditshme deri sa mbërrin një patrullë policie.

Njeriu shihet teksa bisedon me policinë  njëfarë kohe dhe më pas futet vullnetarisht në pjesën  e prapme të automjetit.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483