Kombëtare

Një ekip i Karitasit zviceran viziton dy shkolla në Drenas

Një ekip i Karitasit zviceran ka vizituar paralelet parafillore të shkollave në Tërdevc dhe Tërstenik të Drenasit – shkruan Kosova.info

Për këtë aktivitet të zviceranëve, ka njoftuar Zëvendësministri i Ministrisë së Arsimit Shkencës e Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) – Xhavit Rexhaj.

Zëvendësministri Rexhaj, nëpërmjet një përditësimi në llogarinë e tij në rrjetin social Facebook, ka njoftuar për rrjedhën e kësaj vizite.

Ja statusi i plotë: