Kombëtare

Një djalë dhe një vajzë erdhën në jetë në Tiranë në minutën e parë të 2020-s

Një djalë dhe një vajzë kanë ardhur në jetë sapo ka mbërritur Viti i Ri 2020.

Ministrja e Shëndetësisë e Shqipërisë, Ogerta Manastirliu thotë se bebet kanë ardhur në jetë në minutën e parë të këtij viti dhe kanë lindur në dy maternitetet e Tiranës.

“Një djalë dhe një vajzë janë bebat e parë që kanë ardhur në jetë shëndosh e mirë në minutën 1 të vitit 2020. Në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” e para ka lindur Emel, ndërsa në maternitetin “Koço Gliozheni” ka lindur i pari një djalë që gëzon shëndet të mirë!“- shkruan Manastirliu.

Shfaq më shumë
//mauchopt.net/4/3473483