Kombëtare

Një 80-vjeçare në Shqipëri shërohet dhe lirohet nga spitali

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka njoftuar se një 80-vjeçare që ishte infektuar me Covid-19, është shëruar.

“Nënë Vezikua 80 vjeçare, u shërua dhe doli nga spitali”, ka shkruar Rama në Facebook.

Deri tash në Shqipëri numri i të vdekurve është 18, derisa 333 raste janë raportuar të infektuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

//azoaltou.com/afu.php?zoneid=3473483