Kosova

Nisma-AKR-PD nuk ka arritur ta kalojë pragun(FOTO)

Pamje: EO

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave për subjektet politike të ardhura me postë nga jashtë Kosovës.

Nisma dhe AKR mbetet jashtë parlamentit për 81 vota.

“Nisma eshte poshte pragut prej 5% per vetem 81 vota. Mbeten me u verifiku dhe numeru votat me kusht (24 mije) dhe votat nga Serbia (mbi 4 mije)”.

Keto janë rezultatet: