Kosova

Nis sot regjistrimi i deputetëve të rinj në Kuvend

Sot ka nisur regjistrimi i deputetëve të rinj të legjislaturës së shtatë të Kuvendit të Kosovës.

Burimet e Indeksonline kanë thënë se deputetët janë njoftuar me kohë për datat e regjistrimit ndërsa sot dhe nesër ata do të kryejnë këtë formalitet.

Janë 120 deputetë të rinj të cilët do të regjistrohen nga administrata e Kuvendit ndërsa shumë shpejt pritet të thirret seanca konstituive ku ata do të japin betimin.

Seanca konstituive, deri në zgjedhjen e kryetarit dhe të nënkryetarëve do të kryesohet nga deputeti më i vjetër, i ndihmuar nga deputeti më i ri, sipas moshës.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.