EKONOMI

Nis pagesa e subvencioneve

Ministri i MBPZhR-së, Besian Mustafa, përmes profilit të tij në facebook ka njoftuar se këtë javë fillojnë pagesat e subvencioneve.

Postimi i tij:

Të nderuar fermerë, këtë javë po fillojmë pagesat e subvencioneve. Do të merrni DY pagesa! P.sh. tek bletët, do të merrni një pagesë 15 euro dhe pastaj pagesën e dytë 15 euro, total 30 euro.

Të nderuar fermerë, këtë javë po fillojmë pagesat e subvencioneve. Do të merrni DY pagesa! P.sh. tek bletët, do të merrni një pagesë 15 euro dhe pastaj pagesën e dytë 15 euro, total 30 euro.

Slået op af Besian MustafaMandag den 19. oktober 2020