Kosova

Nis ndërtimi i xhamisë në Leposaviq

Ka filluar ndërtimi i xhamisë në fshatin Cerajë në Leposaviq.

Sot është vendosur gurthemeli i xhamisë në fshatin Cerajë në pjesën veriore të Kosovës.

Lajmin për vënien e gurthemelit e ka dhënë hoxha, Armend Haxhiu, i cili e ka mirëpritur dhe gëzuar fillimi i ndërtimit të xhamisë.

Kështu ka bërë të ditur faqja Jepi zë.

Ky objekt fetar po ndërtohet me ndihmën e donatorëve të ndryshëm, ndërsa mundësia për ndihmë është edhe për të tjerët që duan të ndihmojnë, shkruan Jepi zë.

Njoftimi i plotë:

Vendoset gurthemeli i xhamisë në fshatin Cerajë në Leposaviq

Sot është vendosur gurthemeli i xhamisë në fshatin Cerajë në pjesën veriore të Kosovës.

Ky objekt fetar po ndërtohet me ndihmën e donatorëve të ndryshëm, ndërsa mundësia për ndihmë është edhe për të tjerët që duan të ndihmojnë, shkruan Jepi zë.

Lajmin për vënien e gurthemelit e ka dhënë hoxha, Armend Haxhiu, i cili e ka mirëpritur dhe gëzuar fillimi i ndërtimit të xhamisë.

Postimi i plotë nga Haxhiu:

Pamje, nga punimet në xhaminë e fshatit Cerajë/Leposaviq. Sot, u vendosën themelet e minares.

Këshilli për ndërtimin e xhamisë,falënderon donatorët për përkrahjen,dhe ftonë të gjithë që dëshirojnë të marrin pjesë në këtë projekt, të na bashkëngjiten…!