Show Biz

Nicki Minaj shkruan historinë me këngën ‘Trollz’

Kënga e Nicki Minaj dhe Tekashix69 është kthyer në hit.

Nicki Minaj falë duetit me Tekashin ka arritur të bëhet gruaja e parë me 100 paraqitje në ‘Billobard Hot 100’, shkruan okayplayer.

Vetëm katër artist të tjerë e kanë realizuar këtë sukses më parë miqtë e labelit të saj, Drake dhe Lil Wayne, si dhe Elvis Presley dhe kasti i Glee.

Nicki po ashtu ka më së shumti këngë në ‘top 10’ nga çdo femër tjetër, me një total prej 17 këngësh. Për më tepër, të gjitha këngët i ka përgatitur gjatë dekadës së fundit.

Shfaq më shumë
//dopansearor.com/4/3473483