Video

Ngulitje perfekte me ndihmën e… elefantit

Rene Casselly Junior, 21-vjeçari nga Hungaria është bërë hit në internet me një video të tij të fundit, ku realizon një ngulitje spektakolar teksa ndihmohet nga elefanti.

Ai është një akrobat cirku në Hungari, ku familja e tij ka 5 elefantë Betty, Kimba, Mambo, Nanda dhe Tonga, transmeton tch.

Një ngulitje perfekt, por duke parë gjatësinë e 21-vjeçarit, pa ndihmën e elefantit do të kishte të pamundur të realizonte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.