Love & Sex

Ngrënia e këtyre ushqimeve pikante përmirëson jetën seksuale

Shumë nga ne do ballafaqohemi me rënie të dëshirës seksuale në ndonjë moment të caktuar jetësor.

Megjithatë, për ta përmirësuar jetën seksuale, ekzistojnë disa ushqime pikante që duhet t’i futni në dietë.

Përreth 50 për qind të grave vuajnë nga problemet intime, duke përfshirë reduktim të dëshirës seksuale dhe të mos qenit në gjendje të përjetimit të orgazmës.

Jamie Hickey, një trajner personal dhe mjek dietal, beson se ngrënia e ushqimeve pikante mund të nxisë epshin.

Ai rekomandon të hahet arrëmyshk, spec të kuq dhe kanellë.

“Të gjitha këto erëza prodhojnë nxehtësi. Kjo ndihmon me qarkullimin e gjakut tuaj, gjë që çon në shtim të dëshirës seksuale”, potencoi Hickey.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.