Show Biz

Ngjashmëria e jashtëzakonshme e aktorëve me figurat historike

Ndonjëherë aktorët i personifikojnë aq shumë personazhet që luajnë, sa që mund të harroni që jeni duke parë një film.

Për shembull, do të ishte shumë e vështirë të dalloni nëse po shihni Daniel Day Lewis apo Abraham Lincoln , aktorin Ben Kingsley apo aktivistin indian Gandhi, shkruan tch.

Kjo sepse aktorët nuk kanë luajtur vetëm rolin, ata janë “bërë” ai rol. Në galerinë e mëposhtme do të shihni një ngjashmëri të “frikshme” mes aktorëve dhe figurave historike.

Image
Will Smith si boksieri amerikan Muhammad, Ali (2001)
Image
Daniel Day-Lewis si Abraham Lincoln, Lincoln (2012)
Image
Charlize Theron si Aileen Wuornos, Monster (2003)
Image
Robert Downey Jr. si Charlie Chaplin, Chaplin (1992)
Image
Hellen Mirren si Mbretëresha Elizabeth II, The Queen (2007)
Image
Jamie Foxx si Ray Charles, Ray (2004)
Image
Meryl Streep si Margaret Thatcher, The Iron Lady (2011)
Image
Jennifer Lopez si Selena Quintanilla-Perez, Selena (1997)
Image
Philip Seymour Hoffman si Thruman Capote, Capote (2005)