Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ngjarjet e fundit, Santiana Maloku nuk e pranon kërkim-faljen nga Buci

Është diskutuar sërish raporti i Ylli Dervishit me banoren tjetër të Big Brother VIP Kosova 2, Santiana Malokun.
Buci deklaroi se i gjithë raporti tyre, afërsia, ka qenë pjesë e lojës së tyre të përbashkët.
“Pak më ka ardhur keq prej Santianës që ka qenë pjesë e lojës dhe nuk jam sqaruar atë natë pasi kam dashur ta lë pikëpyetje për shkak se ka qenë në kuadër të lojës që banorët me dyshu që ne e kemi bërë një puthje, por na ndërpreu Verona edhe tani më ka ardhur keq që nuk i kam kërkuar falje”, u shpreh ai.
Buci tutje shtoi: “Po e shfrytëzoj rastin t’i kërkoj falje që ka qenë e gjitha pjesë e lojës në bashkëpunim me Santianën, nuk kam pasur ndjenja për të, që kam thënë nuk e di akoma”.
Bukuroshja nga ana tjetër tha: “Nuk jam ndjerë mirë aspak për arsye se është parë edhe vetë në video, Buci as nuk ka kërkuar falje nuk ka shpjeguar asgjë në lidhje me videon që e pamë, kur patë mundësi, unë ia di kapacitetin e Bucit. Përse nuk shpjegoi e di veç ky, ndoshta për poena”.
Ajo mes tjerash theksoi se nuk e pranon kërkim-faljen nga Ylli.

Por, Santiana tha se nuk do ia bënte asnjëherë një gjë të tillë mikut të saj.

Go to TOP