Kosova

Ngjarjet e datës 27 shkurt

Kryeministri Albin Kurti pret në takim komandantin e KFOR-it, Michele Risi. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 08:40, vetëm pamje)

Shefja e BE-së në Kosovë, Ambasadorja Apostolova, do të mbajë fjalim në përmbylljen e projektit të mbështetjes për shërbimet korrektuese dhe sprovuese në Kosovë. (Hotel “Emerald”, ora 09:00)

Kryeministri Albin Kurti pret në takim zëvendëspresidentin e Parlamentit Evropian, Rainer Wieland. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00,vetëm pamje)

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve (KOMF) mbanë konferencë. (Hotel “Sirius”, ora 10:00)

Punëtorët e sigurimit fizik të Rektoratit të Universitetit të Mitrovicës protestojnë për shkeljet ligjore nga ana e kompanisë. (Para Rektoratit të Universitetit të Mitrovicës, ora 10:00)

Mbahet seanca e Kuvendit Komunal të Gjakovës. (Salla e Kuvendit Komunal në Gjakovës, ora 10:00)

Mbahet seanca e Kuvend it Komunal të Gjilanit. (Salla e Kuvendit Komunal në Gjilan, ora 10:00)

Përurohet çerdhja në Kalabri të Prishtinës. (Lagjja Kalabria, ora 10:30)

OJQ Aktiv prezanton letrën “Vlerësimi i të drejtave dhe lirisë në komunitetet Serbe të Kosovës”. (Hotel “Sirius”, ora 11:00)

Zëvendësministrja e Arsimit nga Shqipëria, Lorena Haxhiu viziton komunën e Gjilanit. (Komuna e Gjilanit, ora 13:30)

Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 16:00)

Ligjëratë inspiruese nga Linda Shala. (Qendra Burimore e Kosovës, ora 17:00) 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.