Kosova

Ngjarjet e datës 18 shkurt

Oda Ekonomike e Kosovës mban konferencë. (Objekti i Odës Ekonomike të Kosovës, ora 09:30)

Zyra Kombëtare e Auditimit prezanton raportin e auditimit “Sistemi i përcaktimit të tarifave të energjisë elektrike, termike dhe atyre të ujësjellësit”. (Zyra Kombëtare e Auditimit, ora 10:00)

OJQ “Forumi për Udhëheqje dhe Diplomaci” organizon takimin “Si duhet ta adresojnë institucionet barazinë gjinore në pozicionet vendimmarrëse?”. (“Ditë e Natë”, ora 10:00)

Bëhet rrënimi i një objekti të nderuar në pronë publike. (Rruga “Galip Badivuku” në qendër të qytetit të Vushtrrisë, ora 10:00)

Mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës. (Kuvendi i Kosovës, Salla C 301, ora 11:00)

K2.0 organizon ngjarjen Hajde e kqyrim ‘Klithma’ & folim me regjisorin”. (Hub 2.0, ora 17:30)

Korabi Corporation, mban ceremoninë e hapjes së “Qendrës Inovative Korabi”. (Zyrat e Korabi Corporation në Çagllavicë, ora 18:00)

Shfaqet “Bryma e vdekjes”. (Teatri Kombëtar i Kosovës, ora 20:00)

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483