Kosova

Ngjarjet e datës 13 janar 2020

– Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, do të bëjë shpërndarjen e librave për 96 nxënës fitues të nivelit komunal të garës nacionale në Dituri dhe Kreativitet Kulturor e Mendim Kritik në komunën e Fushë Kosovës. (Shkolla e mesme e lartë “Hivzi Sylejmani” në Fushë Kosovë, ora 10:00)

– Down Syndrome po e organizon në bashkëpunim me Kolegjin Universum organizojnë për mbështetjen e të drejtave për punësim të personave me sindromë down. (Kolegji Universum në Lipjan, ora 10:00) 

– Drejtori për Mbrojtje dhe Shpëtim në Komunën e Gjilanit, Sami Spahiu mban konferencë për medie, ku do të shpalos punë njëvjeçare. (Zyra e Kryetarit, këndi i konferencave, ora 11:00)

– Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, do të bëjë shpërndarjen e librave për 173 nxënës fitues të nivelit komunal të garës nacionale në Dituri dhe Kreativitet Kulturor e Mendim Kritik në komunën e Kamenicës. (Shkolla “Dëshmorët e Kombit” në Kamenicë, ora 13:00) 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.