Kosova

Ngjarjet e datës 11 janar 2020

– Në kuadër të manifestimit ‘Flaka e Janarit’, Komuna e Gjilanit organizon nderime para dëshmorëve dhe lapidarit. (Kompleksi i varrezave të dëshmorëve në Gjilan, ora 11:00)

– Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri viziton Forcat e Sigurisë së Kosovës. (Kazerma e FSK-së në Gjilan, ora 11:30)

– Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri pret në takim koordinatorin nacional nga Ministria e Kulturës në Turqi në zyrën e tij, e më pas, në ambientet e Bibliotekës së Qytetit, bëhet shpërndarja e 80 certifikatave për pjesëmarrësit, të cilët kanë ndjekur trajnimet në disa fusha. (Zyra e krytarit Haziri, ora 13:30)

– Behët ndezja e flakadanit të ‘Flakës së Janarit’. (Varrezat e dëshmorëve në Gjilan, ora 17:00)