Rajoni

‘Nga rreziku për jetën’, Presidenti Vuçiç del nga spitali, gjendja e tij stabile

Ministri serb i Shëndetësisë, Zllatibor Llonçar, tha se mjekët e Spitalit Ushtarak, ‘i shpëtuan jetën presidentit pas problemeve kardiovaskulare’.

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, ka dalë nga spitali, ku ishte shtruar për shkak të problemeve në zemër.

Sipas, transmetuesit publik serb, RTS, këshilltarja e presidentit serb ka thënë se Vuçiç ka lënë sot spitalin dhe është kthyer në banesën e tij dhe se gjendja e ti shëndetsore është stabile.

Ministri serb i Shëndetësisë, Zllatibor Llonçar, tha se mjekët e Spitalit Ushtarak, ‘i shpëtuan jetën presidentit pas problemeve kardiovaskulare’.

Ditën e shtrimit në spital, ‘jeta e Vuçiç ishte në rrezik”, shtoi Llonçar.

Kjo është hera e parë që zyrtarisht zbulohet se Vuçiç vuan nga problemet në zemër.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.