Pa kategori

Nga korriku, Ryanair do të rikthejë 40 për qind të fluturimeve

Kompania ajrore e fluturime Ryanair tha se nga muaji korrik, do të rikthejë 40 për qind të fluturimeve.

Për shkak të pandemisë së koronavirusit, veshja e maskës do të jetë e obligueshme në avionët e kompanisë irlandeze.

Po ashtu do të praktikohet matja e temperaturës së pasagjerëve dhe ekuipazhit, por jo edhe distanca e vazhdueshme fizike.

Kjo e fundit “do të rekomandohet kur është e mundur”.

“Në aeroplan, pagesa për pije dhe ushqim do të jetë e mundur vetëm me kartat bankare dhe jo me para të gatshme, ndërsa do të ndalohet të pritet në radhë për të shfrytëzuar tualetin”, njoftoi kompania.

Ryanair po ashtu tha se planifikon të rikthejë 1,000 fluturime në 90 për qind të destinacioneve ku ka fluturuar para pandemisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.